Skip to content

Consultant ICT & Kunstmatige Intelligentie

Hoevelaken, Gelderland, Nederland€ 3.500 - € 5.000 per maandConsultancy

Functieomschrijving

Ben jij...

… klaar voor een uitdaging waarbij je de gaafste innovatieprojecten helpt realiseren? En word je vooral enthousiast van de nieuwste innovaties op het gebied van Artificial Intelligence? Dan leren we jou graag kennen! Voor Evers + Manders Subsidieadviseurs (E+M) in Hoevelaken zijn we op zoek naar een Consultant ICT & Kunstmatige Intelligentie.

Als Consultant ICT & Kunstmatige Intelligentie bij E+M ga je...

Opdrachtgevers ondersteunen, van grote bedrijven tot start-ups, bij het realiseren van innovatieve en baanbrekende projecten. Je analyseert voor hen zowel Nederlandse als Europese subsidieregelingen en probeert deze te matchen aan hun projecten. Zo help jij bij het realiseren van bijvoorbeeld de nieuwste smartglasses voor blinden of slechtzienden. Of draag je bij aan het opzetten van een AI platform die de financiële sector ondersteunt in het tegengaan van witwassen, corruptie en omkoping.


Vereisten

Je herkent jezelf in...

  • Je bent leergierig en ondernemend;
  • Je hebt lef en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt ervaring in en affiniteit met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT;
  • Je hebt een WO diploma op zak;
  • Je kunt je communicatief in het Nederlands en Engels uitstekend redden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt een aantal jaar werkervaring, bij voorkeur met subsidies.

Waar kom je terecht?

Evers + Manders Subsidieadviseurs

E+M is actief in de sectoren water-, delta- en maritieme technologie, medische technologie, energie en biobased economy, en innovatieve regionale ontwikkeling. De vestiging in Hoevelaken bestaat uit een hecht team van 20 collega’s.


De Hezelburcht Groep

E+M is sinds 2022 onderdeel van de Hezelburcht Groep: een ambitieuze organisatie vol betrokken collega’s. Wij werken voor de mooiste bedrijven van Nederland en Europa. Dat doen we met meer dan 175 collega’s verdeeld over onze zeven vestigingen in Nederland, België en Duitsland. We gaan altijd voor 100%, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers.

Enthousiast?

Wacht niet langer, grijp deze kans en overtuig ons van jouw kunnen! Is je interesse in deze functie gewekt maar is Hoevelaken niet jouw stad? Geen probleem! We zijn altijd en overal op zoek naar talent dus solliciteer en wie weet start jij binnenkort als Consultant ICT & Kunstmatige Intelligentie op één van onze andere vestigingen!

Details

Hoevelaken, Gelderland, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Consultancy
ICT & Software

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Hoevelaken, Gelderland, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Consultancy
ICT & Software