Overslaan naar content

Over ons

Al sinds oprichting timmeren we aan de weg om zoveel mogelijk ambities waar te maken. Ambities van de klant, maar ook ambities van onszelf. Met veel energie, plezier, kennis, creativiteit en ondernemendheid werken wij dagelijks met elkaar samen. Onze teams bestaan uit adviseurs, compliance officers, marketeers en financieel en administratief medewerkers.

In 1995 richt Marc Guelen Hezelburcht op

Hezelburcht heeft zeven vestigingen in Europa

Binnen de groep werken meer dan 175 collega's

Wij realiseren projecten in meer dan 30 landen

Waar we voor staan

Wij vinden dat ieder project(idee) dat bijdraagt aan een duurzame en gezonde toekomst de kans moet krijgen om gerealiseerd te worden. Daarom bouwen we iedere dag bruggen tussen de mooie projecten van onze relaties en de regionale, nationale en Europese subsidieverstrekkers.

sdg

Onze cultuur

Bij Hezelburcht werk je deels op kantoor en deels thuis. Je hebt totale vrijheid om je eigen agenda in te delen en projecten uit te kiezen die je graag wilt doen. Dat is toch heerlijk! Elke functie wordt binnen ons bedrijf gewaardeerd, iedereen is waardevol en onmisbaar. We werken graag samen, over alle vestigingen heen. Dat maakt werken bij Hezelburcht erg leerzaam en dynamisch, maar vooral ook erg leuk. Er hangt op onze vestigingen een relaxte sfeer en collega's zijn altijd aanspreekbaar voor vragen, of een praatje over koetjes en kalfjes. Even niet aan het werk denken? Bij Hezelburcht is er altijd wel een borrel, etentje, feestje of zelfs een (ski)reisje gepland!

Onze geschiedenis

Op het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen prijken nog altijd de ‘vreemde’ vogels in Jugendstil. De decoraties waren destijds de inspiratiebron voor het logo van Hezelburcht. Vanuit het zelfstandig ondernemerschap is een bedrijf ontstaan met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Iets waar Marc als eigenaar tot op de dag van vandaag ontzettend trots op is!