Overslaan naar content

Vakgebieden

Vind je nieuwe uitdaging bij Hezelburcht! Jij komt het beste tot je recht als je iets doet wat je leuk vindt. En waar je goed in bent. Bij Hezelburcht kun je daarom jouw ambities waarmaken binnen je eigen vakgebied. Wat is jouw achtergrond? Waar ben jij goed in?

Consultancy

Sustainability

Heb jij hart voor het klimaat? Wil jij de opwarming van de aarde tegengaan? Maak het verschil en realiseer de gave duurzaamheidsprojecten van onze relaties!

ICT & Softwareontwikkeling

Zijn Blockchain, kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things geen onbekend terrein voor jou? Realiseer de gaafste ICT-innovaties en draag bij aan de digitalisering als ICT-specialist bij Hezelburcht.

Life Sciences & Health

Werk samen met bedrijven en universiteiten aan de nieuwste medische innovaties. Dankzij jouw expertise worden nieuwe medicijnen ontwikkeld, ontdekken we nieuwe vaccins en leven we langer.

Transport & Logistiek

Nederland heeft een internationale positie als het gaat om transport en logistiek. We zijn de 'logistic gateway to Europe'. Kom je bijdragen aan nieuwe innovaties om de transport te verduurzamen en te verbeteren?

Gemeenten & overheden

We werken voor gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheden aan bijvoorbeeld klimaatdoelen, economische ontwikkeling of ruimtelijke ontwikkeling. Lijkt je dat wat? Sluit je aan bij team Public!

Chemie

De chemische industrie staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Ben jij een expert op dit gebied en wil je bijdragen aan de verduurzaming van de wereld? Wij zoeken ambitieuze en gedreven specialisten voor team Chemie.

High Tech

Binnen het vakgebied High Tech wordt er gewerkt aan innovaties die impact maken. Word onderdeel van team High Tech en werk mee aan de meest baanbrekende technologieën op het hoogste niveau van ontwikkeling.

Automotive

Help grote autobedrijven en innovatieve start-ups om oplossingen te realiseren om de automobielindustrie te verduurzamen en te verbeteren. Ben jij een expert op dit gebied? Dan zoeken wij jou.

Europa

Bijdragen aan een sterker en duurzamer Europa? Word onderdeel van het expertiseteam EU en zet je in voor de verduurzaming en economische groei van Europa.

Finance

De specialisten van team Finance werken aan de gaafste projecten voor klanten actief in de financiële wereld. Ben jij de Finance expert die wij zoeken?

Voedingsmiddelenindustrie

De specialisten van team LSH&F werken hard aan het verbeteren en verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren?

Water, Maritiem & Delta

De specialisten van team Water, Maritiem & Delta dragen bij aan het behouden van Nederland's koppositie als waterland. Ben jij de expert die wij zoeken?

Management en Organisatie

Compliance

Heb jij oog voor detail en schrik je niet van regeltjes en juridische termen? En wil jij een bijdrage leveren aan de gaafste innovatie trajecten? Word onderdeel van team Compliance!

Secretariaat en Administratie

De leden van het team Secretariaat & Administratie zijn onmisbaar voor de organisatie. Word onderdeel van het team en kom werken op het leukste hoofdkantoor in Nijmegen!

Marketing & Communicatie

Zijn SEO, customer journey en UX geen onbekende termen voor jou? En lijkt het je gaaf om te werken bij een marktleider met grote (internationale) ambities? Word onderdeel van team marketing!

Finance

Op de afdeling Finance wordt geen factuur overgeslagen of vergeten. Zij zorgen ervoor dat alle salarisbetalingen uitbetaald worden en dat alle uitgaven en inkomsten kloppen!

HR en Recruitment

Team HR & Recruitment buigt zich iedere dag over allerlei zaken die zich binnen de organisatie afspelen. Ook zorgen zij voor de werving van nieuwe collega's. Dit team versterken?

Nog geen idee waar je naar op zoek bent?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Stuur ons je CV en we kijken samen waar jouw carrièrekansen binnen Hezelburcht liggen. Neem contact op met Auke via recruitment@hezelburcht.com of bel naar 088 495 20 00.

Auke