Overslaan naar content

Jeff over het werken bij Hezelburcht

"Er zijn regelmatig interessante discussies en gesprekken op de werkvloer. Zo leer je veel van elkaar.

Jeff Schoenmakers Consultant Innovatie & IT in Eindhoven

Jeff Schoenmakers

Hoe was je eerste periode bij Hezelburcht? “Ontzettend leuk en leerzaam! Ik begon in een drukke periode waardoor ik gelijk de kans kreeg om met verschillende subsidieregelingen aan de slag te gaan en gelijk veel verantwoordelijkheid kreeg.” 

Wat maakt de subsidiewereld voor jou zo leuk? “Voornamelijk het feit dat je een kijkje in de keuken krijgt bij ondernemers en hun innovatieve projecten. De ene keer op het moment dat ze zich nog in een pril stadium bevinden en het een haalbaarheidsonderzoek betreft, de andere keer gaat het bijvoorbeeld over een grote samenwerking voor een doorontwikkeling van het product. Op deze manier leer je veel over relevante topics die spelen binnen de EU, wat zorgt voor veel afwisseling. Als consultant kun je echt het verschil maken voor ondernemers, dat is het mooie.” 

Hoe ervaar je de sfeer binnen Hezelburcht? "Absoluut gezellig en gemoedelijk! Ondanks dat iedereen werkt aan zijn of haar eigen projecten is de afstand tot elkaar klein. Iedereen staat open voor vragen, wat regelmatig interessante discussies en gesprekken op de werkvloer oplevert. Zo leer je veel van elkaar.”

Je werkte hiervoor ook als subsidieadviseur, waarom de overstap naar Hezelburcht? "Binnen Hezelburcht is er enorm veel kennis en ervaring aanwezig. Daarnaast is er de ambitie om voor iedere klant het verschil te maken, geen subsidieregeling is te gek. Als consultant heb je dan ook de vrijheid om met veel verschillende subsidieregelingen te werken. Dat is hartstikke leerzaam.”

 Momenteel studeer je naast het werk, hoe combineer je dat? “Mijn 32-urige werkweek combineer ik nu met één avondcollege en een dag met overige studieverplichtingen. Tot nu toe bevalt dit goed. Er zullen vast wat hectische weken komen wanneer er deadlines zijn, maar dat is een kwestie van timemanagement.” 

ICT & Softwareontwikkeling

Team ICT werkt dagelijks aan innovatietrajecten met de meest baanbrekende technologieën en programmatuur. Meer weten over Team ICT?

Team ICT

Meer verhalen van collega's

"Laatst heb ik gewerkt aan een project waarbij de Koning kwam kijken. Mooier wordt het niet!"

"Je wordt goed opgeleid en krijgt alle hulp die nodig is om de subsidiewereld te leren kennen." 

"Je ziet altijd nieuwe dingen: want alles wat nieuw is kom je in deze wereld tegen!" 

"Als consultant ben ik alsnog betrokken bij de chemie en alle ontwikkelingen binnen het vakgebied."