Overslaan naar content

Jeroen over het werken bij Hezelburcht

"Je ziet altijd nieuwe dingen, want alles wat nieuw is kom je in deze wereld tegen!

Jeroen Weekamp Senior Consultant High Tech in Eindhoven

Jeroen Weekamp

Je werkt al sinds 1998 bij Hezelburcht, wat maakt dat je het vak nog steeds zo leuk vindt? Na bijna 25 jaar bij Hezelburcht vind ik het allerleukste nog steeds om bedrijven te helpen. Subsidie, krediet of een fiscale regeling helpt bedrijven echt om hun projecten uit te voeren. Naar bedrijven toe gaan, kijken wat er speelt, met de directeur, CFO of andere medewerkers rond de tafel zitten en kijken waarvoor ze geld nodig hebben. Dat één op één contact met de mensen die erover gaan, dat maakt het super gaaf. Je ziet ook altijd nieuwe dingen, want alles wat nieuw is kom je in deze wereld tegen!”

Welk project waaraan je hebt gewerkt springt er voor jou uit? Jaren geleden al, was ik betrokken bij een project met één van de technologieën voor een e-reader display. Vier mensen vanuit Philips kregen de kans om dit buiten de organisatie om verder te ontwikkelen, waarbij wij succesvol zijn aangehaakt en hebben geholpen dat uit te bouwen. Ondertussen hebben we nog steeds een aantal keer per jaar contact met hen en helpen we hen met hun eigen bedrijf. Het mooie hieraan is dat wij ze echt hebben kunnen helpen met het opzetten van hun plannen tot de uiteindelijke productie van een succesvol product. En een mooie langetermijn-relatie, typisch Hezelburcht.”

Wat maakt Hezelburcht zo'n fijne werkgever? "Hezelburcht investeert veel in een fijne samenwerking en betrokkenheid tussen de vestigingen. De gezamenlijke overleggen, ski-vakanties, weekendjes weg en feestjes: dat zijn de dingen die bij alle collega’s blijven hangen. Ook krijg je binnen Hezelburcht echt de kans om te doen wat je leuk vindt. Heb je een plan of een goed idee, dan wordt er naar je geluisterd. Je kunt jezelf bezighouden met hetgeen waar jij interesse in hebt en waarin jij je verder wilt ontwikkelen.”

High Tech

Team High Tech werkt dagelijks aan de meest toonaangevende innovaties met de nieuwste technieken en materialen. Meer weten over Team High Tech?

Team High Tech

Meer verhalen van collega's

“Weinig mensen kunnen zeggen dat ze werken aan projecten die klimaatverandering aanpakken. Ik ben er daar wel één van!”

"Er zijn regelmatig interessante discussies en gesprekken op de werkvloer. Zo leer je veel van elkaar."

"Je wordt goed opgeleid en krijgt alle hulp die nodig is om de subsidiewereld te leren kennen." 

"Laatst heb ik gewerkt aan een project waarbij de Koning kwam kijken. Mooier wordt het niet!"