Overslaan naar content

(Senior) Consultant Water-, Delta- & Maritieme technologie

Op locatie
  • Hoevelaken, Gelderland, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maandConsultancy

Functieomschrijving

Wil jij...

… aan de wieg staan van grote uitvindingen? En kan jij jezelf soepel bewegen in de wereld van innovatie en ontwikkelingen? Dan leren we jou graag kennen! Voor Evers + Manders Subsidieadviseurs (E+M) in Hoevelaken zijn we op zoek naar een (Senior) Consultant Water-, Delta- & Maritieme technologie.

Als Consultant Water-, Delta- & Maritieme technologie bij E+M ga je...

Je gaat aan de slag voor allerlei opdrachtgevers uit de sector Water, Delta & Maritiem. Je analyseert voor hen zowel Nederlandse als Europese subsidieregelingen en probeert deze te matchen aan hun projecten. Enkele kerntaken zijn: het adviseren over de beste aanpak om de subsidie te verwerven, het (gedeeltelijk) schrijven van de subsidieaanvraag en het bewaken van deadlines. Zo help jij bij het realiseren van innovaties die de drinkwaterproductie veiliger maken. Of je gaat aan de slag met projecten in het kader van waterbeheer, natuurbeheer en biodiversiteit. Op deze manier draag jij jouw steentje bij aan een betere en duurzamere wereld!

Vereisten

Je herkent jezelf in...

  • Je bent leergierig en ondernemend;
  • Je hebt lef en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt ervaring in en affiniteit met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Water- Delta- en Maritieme Technologie;
  • Je hebt affiniteit met techniek en innovatie;
  • Je hebt een WO diploma op zak;
  • Je kunt je communicatief in het Nederlands en Engels uitstekend redden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt 5 – 7 jaar werkervaring met subsidies.

Waar kom je terecht?

Evers + Manders Subsidieadviseurs

E+M is actief in de sectoren water-, delta- en maritieme technologie, medische technologie, energie en biobased economy, en innovatieve regionale ontwikkeling. De vestiging in Hoevelaken bestaat uit een hecht team van 20 collega’s.


De Hezelburcht Groep

E+M is sinds 2022 onderdeel van de Hezelburcht Groep: een ambitieuze organisatie vol betrokken collega’s. Wij werken voor de mooiste bedrijven van Nederland en Europa. Dat doen we met meer dan 120 collega’s verdeeld over onze zeven vestigingen in Nederland, België en Duitsland. We gaan altijd voor 100%, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers.

Enthousiast?

Wacht niet langer, grijp deze kans en overtuig ons van jouw kunnen! Is je interesse in deze functie gewekt maar is Hoevelaken niet jouw stad? Geen probleem! We zijn altijd en overal op zoek naar talent dus solliciteer en wie weet start jij binnenkort als Consultant Water-, Delta- & Maritieme technologie op één van onze andere vestigingen!

Details

Op locatie
  • Hoevelaken, Gelderland, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Consultancy
Logistiek & Water

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Op locatie
  • Hoevelaken, Gelderland, Nederland
€ 3.500 - € 5.000 per maand
Consultancy
Logistiek & Water