Overslaan naar content

Deborah over het werken bij Hezelburcht

"Er is veel flexibiliteit en ruimte om jezelf te ontwikkelen op het vlak dat je interessant vindt."

Deborah Geerlof Financieel Consultant in Den Haag

Deborah Geerlof

Je bent onlangs van Compliance Officer doorgegroeid naar Financieel Consultant, kun je uitleggen wat je precies in deze functies doet? Je houdt je bezig met het checken van randvoorwaarden van subsidieaanvragen, zorgt ervoor dat deze juist worden ingediend en waarborgt alle administratie die bij een subsidieaanvraag komt kijken. Laatst heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan drie rapportages met daarbij ook een technisch, inhoudelijk deel. Omdat ik geen technische achtergrond heb, verbaasde ik mezelf dat ik het – ook nog eens ruim binnen de deadline – gewoon goed heb afgerond. Dat vond ik wel cool om te doen!”

Je hebt een cursus Frans gevolgd met het POP-budget vanuit Hezelburcht, hoe kwam je tot deze keuze? “Mijn focus ligt voornamelijk op de Europese projecten. Dat heb ik mezelf ooit als doel gesteld. Omdat de Europese projecten meestal in het Engels zijn geeft me dat meer uitdaging en verbreding in de werkzaamheden. Een nog grotere uitdaging kwam toen er een opdracht binnenkwam voor een rapportage van een Franse klant die geen Engels sprak. Ik wilde altijd al een cursus Frans doen maar dit was het moment waarop ik de knoop heb doorgehakt en het écht ben gaan doen. Binnen 3 a 4 maanden heb ik 9 lessen Frans gevolgd. Ik vond het zo leuk dat het nu eigenlijk wel mis, ik krijg er energie van om zoiets nieuws te doen.”

Wat zou je iemand die wil solliciteren als Compliance Officer of Financieel Consultant willen meegeven? "Naar mijn mening kun je de functie een beetje vormen naar hoe je zelf wil. Je kunt daarin zelf sturen in plaats van gestuurd worden. Dat is het mooie aan de functie. Je hebt de standaard werkzaamheden, maar daaromheen is er veel flexibiliteit en ruimte om je te ontwikkelen op het vlak dat je zelf interessant vindt.”

Hoe waren de feestjes en vakanties die je bij Hezelburcht hebt meegemaakt? "Heel leuk onderling! Deze activiteiten zorgen ervoor dat je ook collega’s van andere vestigingen beter leert kennen, wat doordeweeks wat minder is. Ook erg leuk dat je tijdens de ski-vakanties de kans krijgt om te skiën, ook als je het niet kan. Je kunt ski-les nemen of deelnemen aan een alternatief programma. Super geregeld en erg gezellig!”

Meer verhalen van collega's

"Er zijn regelmatig interessante discussies en gesprekken op de werkvloer. Zo leer je veel van elkaar."

“Weinig mensen kunnen zeggen dat ze werken aan projecten die klimaatverandering aanpakken. Ik ben er daar één van!”

"Je wordt goed opgeleid en krijgt alle hulp die nodig is om de subsidiewereld te leren kennen." 

"Laatst heb ik gewerkt aan een project waarbij de Koning kwam kijken. Mooier wordt het niet!"