Skip to content

Angela over het werken bij Hezelburcht

"Je wordt goed opgeleid en krijgt alle hulp die nodig is om de subsidiewereld te leren kennen.

Angela Stam Consultant Life Sciences, Health & Food in Den Haag

Angela Stam

Kun je vertellen wat je precies doet als Consultant LSH? “Als LSH consultant help ik kleine start-ups, grotere bedrijven en universiteiten met het schrijven van subsidieaanvragen en onderzoeksreviews. Het type projecten en bedrijven kan enorm breed zijn, van medische bedrijven tot bedrijven die gericht zijn op voeding of technologie. Soms heb je heel nauw contact met de klant en soms gaat het om een groot consortium dat gemanaged moet worden. Dat geeft veel diversiteit en maakt het werk erg leuk!”

Na je studie ben je bij Hezelburcht gaan werken, hoe ervaar je deze baan als startersfunctie? “Voor mij is dit een hele goede start op de arbeidsmarkt. De begeleiding vanuit mijn aangewezen ervaren coach is erg fijn. Verder kun je altijd aankloppen bij de wat meer ervaren collega's, iedereen is even behulpzaam. Omdat de meesten die hier starten nog geen ervaring hebben met subsidies wordt je erg goed opgeleid en krijg je alle hulp die nodig is om de subsidiewereld te leren kennen. Het is dus zeker niet erg als je nog geen verstand van subsidies hebt als je hier komt werken, daar moet je absoluut niet over in zitten."

Welk project vond je erg gaaf om aan mee te werken? "Een mooi voorbeeld is een project van een bedrijf met een 3D-print technologie voor gepersonaliseerde medicatie. Het doel is om uiteindelijk poli-pillen te ontwikkelen waarin verschillende medicatie in één pil geprint kan worden. Mensen die nu nog meerdere pillen moeten slikken moeten dan genoeg hebben aan één pil, die volledig is afgestemd op de benodigde dosering. Zo’n project geeft me een goed gevoel omdat je daarmee echt waarde toevoegt.”

Welke drie woorden vind jij typerend voor Hezelburcht als werkgever? “Allereerst flexibel, omdat je in je werk veel inspraak hebt op wat je gaat doen en hoe je dat doet. Ook is er flexibiliteit op het gebied van hybride werken. Ten tweede zou ik het woord ‘impact’ gebruiken. Je helpt bedrijven én de maatschappij echt verder, dat vind ik het mooie aan deze baan. Tot slot de gezelligheid: er is een hele fijne sfeer, altijd tijd voor een gezellig praatje en veel leuke uitjes.”

 

Life Sciences & Health

Het Life Sciences & Health (LSH) team binnen Hezelburcht werkt dagelijks aan projecten die bijdragen aan een langer en gezonder leven. Meer weten over het LSH-team?

Life Sciences & Health

Meer verhalen van collega's

"Er zijn regelmatig interessante discussies en gesprekken op de werkvloer. Zo leer je veel van elkaar."

"Laatst heb ik gewerkt aan een project waarbij de Koning kwam kijken. Mooier wordt het niet!" 

"Als consultant ben ik alsnog betrokken bij de chemie en alle ontwikkelingen binnen het vakgebied."

“Weinig mensen kunnen zeggen dat ze werken aan projecten die klimaatverandering aanpakken. Ik ben er daar wel één van!”